Foto


Verzenden met GLS 

Wordt een pakket met GLS verzonden, dan ontvangt u nadat de bestelling door ons verwerkt is een verzendbevestigingsmail waarmee u de zending kunt traceren.
U kunt dan indien u wilt dezelfde dag tot 23:59 de levertijd aanpassen, of ervoor kiezen dat het pakket wordt afgeleverd bij een GLS pakketshop bij u in de buurt ipv. op uw huisadres, door in de verzendbevestigingsmail op de FlexDelivery link te klikken.

Zodra de status van de track & trace op Bestel staat of In bestelling, dan betekent dit dat het pakket in de bus is geladen en die dag bij u afgeleverd wordt.
Normaliter levert GLS tussen 9:00 en 18:00. Op drukke dagen kan dit wat uitlopen.

Bent u bij aflevering niet thuis, dan probeert GLS het pakket bij de buren af te leveren. Hou hiervoor goed uw track & trace in de gaten, want hierin zal staan of het pakket bij de buren en welke buren is afgegeven. 

Het kan ook zijn dat GLS een briefje in de brievenbus stopt met daarin de vermelding dat het bij de buren is afgeleverd. 

Lukt het niet bij de buren, dan probeert GLS het de werkdag erop nogmaals bij u af te leveren, of u dient zelf een nieuwe afleverafspraak te maken met GLS. 

Mocht u geen nieuwe afspraak maken, dan gaat het pakket naar het dichtsbijzijnde depot. U zou hier het pakket af kunnen halen. U dient zich hiervoor te legitimeren.

Woont u op de Waddeneilanden dan zullen wij via  Post.nl verzenden, zij rekenen hier niets extra’s voor, GLS berekend 7 euro extra voor bezorgen op de Waddeneilanden.

Verzenden met Post.nl

Ook verzenden wij met Post.nl, bijv. een pakket naar de Waddeneilanden is goedkoper om met Post.nl te verzenden dan met GLS, ook producten met levering status "uit depot", worden met Post.nl verzonden.

Bezorgen per privé bus

Grotere uitvaartkistjes en mandjes die niet meer met een postbedrijf verzonden mogen worden als pakket worden met een privé bus thuis bezorgd, door heel Nederland, naar de Waddeneilanden alleen op aanvraag.
Voor bezorgen van grotere pakketten door heel Nederland met een prive bus wordt behalve de 14,95 voor verzenden ook 80 euro extra berekend, de bezorgkosten voor brengen met een privé bus komen daarmee op 95 euro.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.